header_roquefort_about_v1

Over ons

Scherp en creatief, origineel en herkenbaar, professioneel en persoonlijk;
dat is het fundament waarop het werk van Roquefort gebouwd wordt.

Met sterke concepten, overtuigende communicatie en aansprekende designs zetten we ons volledig in om voor onze opdrachtgevers een succesvol product te maken. En dat lukt mede dankzij sterke koffie, flauwe grappen en goede muziek.

Of het nu gaat om een magazine, een boek, een nieuwe huisstijl, een website of een complete campagne: Roquefort does the trick!

Ons team

Bianca_Enthoven_roquefort3

Bianca Enthoven

Eigenaar en ontwerper

Bianca heeft veel liefde voor het ontwerpen van boeken en magazines. Ze vind het fijn om bezig te zijn met stramienen, fonts en paginaritmes. Maar ze weet ook als geen ander een verrassend concept te bedenken en tot leven te brengen.

Ze heeft veel creatieve energie en daarom is het goed dat ze af en toe buiten kan afkoelen terwijl ze hond Flip uitlaat. Tijdens die rustmomenten ontstaan soms haar beste ideeën.

Bianca’s andere kwaliteiten zijn het opvoeden van zoontje Jonas, op de hoogte blijven van kunst en literatuur, koken en een goede fik bouwen in de open haard.

Laura-80

Laura de Jongh

Eigenaar en ontwerper

Laura staat als de nuchtere noordeling van ons team met beide benen op de grond. Ze houdt onze planningen in de gaten en is sterk in vragen stellen, observeren en analyseren.

Ze wisselt het kleurrijke drukwerk graag af met digitaal werk en innovatieve oplossingen. Zo combineert ze het beste van twee werelden.

Omdat enkel ontwerpen achter een computerscherm haar niet gelukkig maakt, ontwerpt ze in haar vrije tijd zo nu en dan haar eigen meubels, propt ze haar kleine stadstuin zo vol mogelijk met eetbare planten en maakt ze jaloersmakend veel citytrips en reizen (waar ze altijd vol inspiratie en energie van terugkeert).

Extra versterking

Voor sommige projecten versterkt Roquefort het vaste team met andere
creatieve professionals. Deze vakidioten kunnen dingen waar Roquefort geen snars van begrijpt, zoals programmeren, schrijven, fotograferen of animeren.
Door de expertise van deze mensen kan Roquefort ook grotere projecten aan.

Koen_poelhekke_roquefort

Koen Poelhekke

Webdeveloper

Koen is gespecialiseerd in de technische back- en frontend ontwikkeling van websites. Hij is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties en zet onze ontwerpen om tot perfect werkende interactieve producten. We noemen onze huis-nerd niet voor niets Koen de internetkampioen.

Schermafbeelding 2015-12-14 om 22.47.43

Kim Haanappel

Copywriter

Kim speelt met woorden en zinnen tot er een scherp en levend verhaal op papier staat waar je sowieso een glimlach van krijgt. Haar teksten versterken de ontwerpen van Roquefort en andersom. Zij snapt altijd precies welke tone of voice er bij een project past, daarom werken wij zo graag met haar samen.

Pieter-roquefort2

Pieter Crucq

Fotograaf

Pieter is een all-round fotograaf die zowel het karakter van een persoon in een portret, als de sfeer op een locatie in een foto weet te vangen.

Koen2_roquefort

Koen-Machiel van de Wetering

copywriter en communicatieadviseur

Koen zetten we graag in voor de wat pittigere schrijfklussen. Hij werkt snel, grondig en doelgericht, en is een uitstekende interviewer en eindredacteur. Hij kan eigenlijk met alle onderwerpen prima uit de voeten, maar schrijft het liefst over zaken die er écht toe doen: duurzaamheid, geschiedenis en speciaalbier.

Schermafbeelding 2015-12-14 om 22.45.58

Robin Stam

Grafisch ontwerper

Bij écht grote projecten werken we graag samen met deze Rotterdamse ontwerper. Zijn speelse ontwerpstijl past ontzettend goed bij ons werk, dus als we extra creatieve capaciteit nodig hebben is hij onze man.

Samenwerken?

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?
Of wil je gewoon eens kennis maken?

Neem contact op