culturele-haven-headerv2
  • Digitaal
  • Illustratie
  • Print

Digitale lesomgeving

De Culturele Haven

De Culturele Haven is de doorlopende cultuurleerlijn van Flevolandse bodem. In De Culturele Haven leren kinderen over de unieke geschiedenis van hun polderland in relatie tot zichzelf en kunst van nu.
Roquefort heeft de illustratieve identiteit, de openbare website en de digitale lesomgeving van de leerlijn ontworpen.
De openbare website is te bekijken op www.deculturelehaven.nl

culturele-haven-website_v1

illustratiestijl

We kozen voor illustraties die het poldergevoel in zich hebben zitten. Deze combineerden we met een visualisatie van de thema’s die in het lesprogramma aan bod komen. Ze geven letterlijk ruimte voor de verbeelding en dat is ook een van de dingen waar de Culturele Haven naar streeft in hun lessen.

culturele-haven-onepager

Openbare website

De openbare website is een one-page website. Alle content en functionaliteit hebben we op één lange webpagina geplaatst. Hierdoor is de website snel een overzichtelijk.

culturele-haven-foto
culturele-haven-leerlijn

Digitale lesomgeving

De digitale lesomgeving is functioneel en overzichtelijk opgebouwd. De docent die de lesmethode van de Culturele Haven gebruikt, kan in dit systeem z’n lessen voorbereiden en geven. De docenten geven les met een digiboard en daar is het ontwerp rekening mee gehouden.

culturele-haven-foto-print
culturele-haven-iconen

Naast de digitale uitingen, maken we ook op regelmatige basis divers ander werk voor de Culturele Haven, zoals flyers, ondersteunend lesmateriaal, een iconenset en ander promotioneel ontwerp.

culturele_haven_flyer_1