IYF_header
  • Concept
  • Print

In your face

Critical Mass

In Your Face is een evenement dat Critical Mass in Amsterdam organiseerde in het kader van de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie. Deze dag deelden o.a. rapper Typhoon, documentairemaker Abdelkarim El-Fassi en presentatrice en stand-up-comedian Soundos El Ahmadi hun ervaringen en tips in De Kleine Komedie voor een zaal vol uitbundige Amsterdamse jongeren en scholieren.

Roquefort ontwikkelde een huisstijl voor dit event dat geïnspireerd  is op ‘het gesproken’ woord dat de hoofdrol speelde op deze dag.

in your face event
inyourface3

Typografische flyers

Voorafgaand aan het evenement maakten we posters en flyers die enkel sterke teksten bevatten rondom het thema van het evenement. De look&feel speelt in op de trend die je rond 2015 vaak op social media langs zag komen; mooi vormgegeven teksten met een sterke boodschap. De flyers kregen daardoor een echte bewaarfunctie, waardoor je later nog eens terugdenkt aan de boodschap van het evenement.

inyourface5
inyourface4
inyourface7

Aankleding

Naast de promotionele uitingen, maakten we ook de aankleding voor op het podium, de presentatie op de beamer. Dit zorgde voor een mooie geheel op de dag.

In_your_face_vierkant8
In_your_face_vierkant3
inyourface9