ijsvrij_header1
  • Illustratie
  • Print

Kerstkado voor 30.000 KPN medewerkers

Mo'media

Tijdens een warme zomer doken wij samen met uitgeverij Mo’media en tekstschrijver Kim Haanappel in de wereld van het schaatsen, zodat het boek IJSVRIJ op tijd klaar zou zijn om ingepakt te worden in de 30.000 kerstpakketten voor alle medewerkers van KPN, de hoofdsponsor van de KNSB.

We bedachten de leukste winterse dingen om te doen, lekkere recepten en leuke knutselideeƫn en gaven die vorm in dit gezellige winterse boek. Daarbij lees je interviews met diverse toppers uit de schaatswereld en allerlei nuttige feiten over het Nederlandse wedstrijdschaatsen.

IJsvrij_spread1_L
IJsvrij_spread2_L

Diverse doelgroep

De doelgroep van het boek, alle medewerkers van KPN, is even divers als het boek zelf. Het boek bestaat uit een mooie mix van tekst, fotografie en door ons gemaakte illustraties in diverse stijlen, waardoor werkelijk iedereen wel iets leuks in het boek kan vinden tijdens de winter.

IJsvrij_spread3_L
IJsvrij_spread5_L
IJsvrij_spread6_L
IJsvrij_spread7_L
IJsvrij_spread8_L
IJsvrij_spread9_L

Meedenken

Uitgeverij Mo’media liet ons meedenken over de inhoud en uitvoering van het boek. Door de sterke samenwerking hebben we een prachtig boek voor KPN kunnen maken, waarin we veel van onszelf hebben gestopt.

IJsvrij_spread10_L
IJsvrij_spread11_L