header_Utrechts_landschap_v3
  • Concept
  • Digitaal
  • Illustratie
  • Print

Een langlopende samenwerking met Utrechts Landschap

Samen met ruim 22.000 Beschermers zorgt Utrechts Landschap ervoor dat het Utrechtse landschap behouden blijft en iedereen ervan kan genieten. Ze hebben ruim 5000 hectare Utrechtse natuur in eigendom en ze beheren molens, buitenplaatsen, kastelen en een oude steenfabriek.

Sinds 2012 ondersteunen we de stichting op regelmatige basis met uiteenlopende communicatie-middelen waarmee ze hun (potentiële) Beschermers bereiken. Zo maakten afgelopen jaren tal van uitingen, zoals de website en het magazine, maar ook het logo en bouwborden in het bos. We houden van de natuur dus we zijn blij dat we de stichting kunnen ondersteunen bij hun goede werk.

Mijn Landschap Utrechts Landschap
MijnLandschap2-3_1-kopie

Magazine voor Beschermers

We ontwikkelden het basisontwerp voor dit magazine voor Beschermers en we maken elk seizoen een nieuwe editie die gevuld is met mooie artikelen rondom Utrechts Landschap.

MijnLandschap2-3_1-kopie-2
Utrechts_landschap_bouwbord
Utrechts_landschap_logo

De beleving start thuis

Dankzij de website die wij ontwikkelden, begint de beleving van het Utrechtse landschap al thuis achter de computer. We hebben voor de homepage gekozen voor mooie grote beelden en een flexibel grid dat makkelijk aanpasbaar is.

Utrechts-landschap-website_v1

Op de website kan je gebieden en routes zoeken op de kaart, activiteiten bekijken en op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Utrechts-landschap-website_v2
MijnLandschap2-3_4
Utrechts_landschap_logo-kado
Utrechts_landschap_close-up-2

Diverse uitingen

We ontwerpen beelden bij campagnes, foldermateriaal en promotionele uitingen.

MijnLandschap2-3_5
natuurburen kerckebosch
Utrechts_landschap_close-up
Utrechts_landschap_button

Reactie van de opdrachtgever

“Ik werk sinds het voorjaar van 2012 samen met Roquefort. Laura en Bianca luisteren goed naar ons als klant, denken mee en komen met goede ideeën en ontwerpen. De samenwerking verloopt heel soepel. Ze zijn flexibel, snel en leveren kwaliteit. Het is ieder kwartaal weer een feestje om Mijn Landschap door Roquefort te laten vormgeven!”

Kim Slaats, medewerker Publiek & Relatie

folderlijn